Sale!

OLEJ MARULA NIERAFINOWANY

44.0062.00

Olej marula pochodzi z Afryki. Tłoczony  na zimno z owoców Marula. Olej naszej firmy jest olejem NIERAFINOWANYM,  posiadającym wiele cennych wartości odżywczych oraz witamin. Produkt ze względu na swoje właściwości używany jest do pielęgnacji skóry, włosów oraz jako naturalny środek konserwujący. Dzięki dużej zawartości witaminy E i C olej marula wykazuje duże działanie przeciwzmarszczkowe. Ponadto uelastycznia skórę i zapobiega rozkładowi kolagenu.

Olej marula sprawdzi się w pielęgnacji:
  • skóry dotkniętej trądzikiem oraz bliznami i przebarwieniami
  • skóry suchej- doskonale nawilża
  • skóry narażonej na powstawanie rozstępów, regularnie stosowany zapobiega ich powstawaniu, poprzez  jej uelastycznienie.
  • suchych i zniszczonych włosów

 

Sposób użycia: Bezpośrednio na skórę ciała oraz włosy.

Produkt testowany dermatologicznie

INCI : Sclerocarya Birrea Seed Oil

Wyczyść
SKU: brak

Dodatkowe informacje

Pojemność

30 ml, 50 ml